tiistai 22. syyskuuta 2009

Toisenlainen tulos

Keilaseura Sopulit oli voimaton maanantaina 21.9.2009 Talissa pelatussa seuraottelussa AX:a vastaan. Tappiota kertyi reilusti yli 300 pistettä, vaikka sopulilauma nakutti varsin tarkasti - keskimäärin taitojensa mukaisesti. Lopputulos oli musertava.
Ottelu oli yhden miehen näytös, sillä AX:n Kauko Pennanen teki B-miehen tasoituksin huimat 1411 pistettä. Kahden sarjan jälkeen hänellä oli tasoituksitta kasassa yli 500 pistettä!
- Kolmella sarjalla enemmän kuin minulla neljällä, sopulilauman kaitsija Esa Sulkava ihmetteli. Ja hänkin on melkoinen pelimies!
Sopulien tarkin oli seuran luottopelaaja, vuoden 2008 lehtijutun tehnyt Seppo Kuisma, joka kaatoi kuuteen sarjaan 1207, tasoitus 72 (luokka C). Hän jakoi neljännen sijan tuolla tuloksella.
Erinomaista venymiskykyä osoitti radioääni Pertti Tapola tuloksellaan 1200 pistettä ja Matti Erkkilän 1195 kuuluu hänen pitkän keilauransa parhaisiin.
Talista ei palattu murheisin mielin, vaan pää pystyssä. Oma joukkuetuloksemme oli hyvä - vastustajat kaatoivat tällä kertaa pattereita hurmoksessa. AX! Älkää tulko tammi-helmikuussa ylimielisinä Ruusulaan, jos mielitte menestyä. Siellä on vastassa ärsyyntynyt sopulilauma.
Tulos : AX - Sopulit 7398-7049
teksti: Matti Erkkilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti