tiistai 20. lokakuuta 2009

6. Ailo Uotila Memorial

1. osa 5 sarjaa:


- 1. sarjan perusteella oli tulossa kovatasoinen. 3 keilaaja heitti yli 250 parhaana GB:n Jouko Kuossari 279

- alun jälkeen tulostaso hieman tasaantui mutta pysyi kohtuullisen hyvänä loppuun asti

- Kuossari nousi 3. sarjassa kärkeen pitäen sen 5. sarjan loppuun asti tehden yhteensä 1149. Olli Hossi heitti 5. sarjaan 259 ja nousi toiseksi tuloksella 1116. Viimeisessä sarjassa Pekka Kiviniemi nousi 10. sijalta mukaan RR-vaiheeseen 7:ksi heittäen 236.
8 miehen RR:

- Pasi Uotila voitti ensimmäisessä ottelussa Jouko Kuossarin 276 – 248 ja nousi kilpailun kärkeen. Tässä pelissä menetetyn bonukset tiputtivat Kuossaria sijan tai kaksi loppupisteissä.

- Viimeisessä sarjassa vastakkain pelasivat kisan ykkönen Pasi Uotila ja kakkonen Markku Petäjämaa ja heidän ero oli siinä vaiheessa 74 pistettä. Pasi ratkaisi pelin melko aikaisessa vaiheessa sarjaa voittaen sen lopulta 259 – 194. Näin Pasi Uotila jatkoi vahvaa keilailusyksyään voittamalla 6. Ailo Uotila Memorialin melko ylivoimaisesti 169 pisteellä ennen toiseksi tullutta Markku Petäjämaata.

- Pasi oli kisan ykkönen voittamalla myös kaikki RR-ottelut.

- Kilpailun epäonnisin keilaaja oli Kuossari. Hän keilasi RR-vaiheen kolmanneksi parhaat keilapisteet, mutta häntä vastaan muut pelasivat erinomaisesti ja Kuossari voitti vain 2 peliä jääden neljänneksi. Markku Petäjämaa keilasi RR-osiossa pisteen vähemmän kuin Jouko mutta voitti 5 peliä.

- Kilpailun suurin yllättäjä oli viimeisen vuoden aikana erittäin paljon kehittynyt Simo Leskinen, joka pelasi todella hyvän finaalin. Hän oli RR-vaiheen toisen sarjan jälkeen jo toisena, mutta sitten hänelle tuli kolme hävittyä peliä (sarjat 3, 4 ja 5) 178 – 199 sarjoilla ja putosi siinä vaiheessa neljänneksi. Viimeiset kaksi sarjaa hän taas keilasi loistavasti 255 ja 241. Niiden voitoilla ja pisteillä hän nousi kolmanneksi.
Finaali oli myös Patterin web-TV:n kokeilulähetys, joka keräsi paljon kiitosta katselijoiden keskuudesta. Järjestäjät haluavat kiittää kuvaustiimiä hienosti hoidetusta urakasta.

Harri Uotila, Ailec

Alku 5 s tulokset
Round Robin tulokset

Kisa näkyi netti-TV:ssä Patterin sivuilla ja sieltä on nähtävissä myös viikonlopun SM-liiga Talista. tästä pääsee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti