torstai 21. tammikuuta 2010

Tapiolassa junnupäivä

Tapiolassa järjestetään junioreille tapahtuma junnuille Golden Strike –turnauksen yhteydessä pari erää, joihin toivotamme erityisesti junnut tervetulleeksi. Erät ovat lauantaina 20.2.klo 13.15 ja sunnuntaina 28.2. klo 17.00. Erityisen tervetulleita ovat ihan aloittelevat, sillä järjestämme paikalle avustajia opastamaan kilpailutoiminnan alkeita. Golden Striken tytöt tarjoavat näihin eriin osallistuville junnuille limsat ja pientä naposteltavaa pelin päälle.
Turnauksessa junnuille taataan vähintään 6 finaalipaikkaa kisan loppukilpailuun muiden pelaajien tuloksista riippumatta, joten siinä kannustetta kokeneille junnuille.
Tapiola Golden Strike on keilaseura, johon kaikki pelaajat ovat liittyneet seuraan Tapiolassa toimivan tyttökerhon kautta. Seuran ensisijainen idea on toimia kasvattajaseurana.

Saatoitte nähdä viestin jossa oli toinen ajankohta ja joka oli päällekkäinen nuorisoliigan kanssa. Meni jotenkin ohi kun tuijottelimme liikaa hiihtolomaan liittyviä aikoja. Onneksi Lundenin Reija huomasi asian heti ja soitteli asiasta. Sovimme että siirrämme tietenkin tätä meidän juttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti