tiistai 5. lokakuuta 2010

ESLU:n ohjaaja- ja valmentajakoulutusta syksyllä 2010

Lihashuolto ti 12.10.2010 klo 17.00 - 20.00, Töölön kisahalli, Helsinki
Lihashuolto on tärkeä osa kokonaisvaltaista harjoittelua. Sen avulla muun muassa ennaltaehkäistään vammoja ja nopeutetaan palautumista. Koulutuksessa käydään läpi eri venyttelymuodot (aktiivinen/passiivinen), palauttavat harjoitteet ja lihastasapainon merkitys. Koulutuksen hinta on 38 euroa sisältäen ohjaajan materiaalin.
KOULUTUKSESSA ON VIELÄ TILAA!

Tervetuloa ohjaajaksi! ti 2.11.2010 klo 17.00 - 20.00, Olympiastadion, Helsinki

Koulutus antaa perustietoa lasten urheilusta ja lasten kanssa toimimisesta sekä vinkkejä ryhmän hallintaan ja harjoituskerran suunnitteluun. Koulutus on hyvä starttikurssi kaikille uusille ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville, mutta se on tarkoitettu pääasiassa

6 - 11-vuotiaiden lasten ohjaajille ja valmentajille. Koulutus ei sisällä liikuntaosuutta. Koulutuksen hinta on 25 euroa sisältäen ohjaajan materiaalin. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Urheiluteippauksen jatkokurssi to 4.11.2010 klo 17.00 - 20.00, Töölön kisahalli, Helsinki

Urheiluteippauksen jatkokurssilla keskitytään teippaamiseen ja tehdään käytännön harjoituksia. Koulutuksessa käydään läpi nilkan, ranteen, peukalon, solisluun, polven ja selän teippaus. Koulutus on tarkoitettu pääasiassa Urheiluteippauksen perusteet/ Urheiluvammat, ensiapu ja teippauksen perusteet -koulutuksen käyneille. Koulutuksen hinta on 55 euroa sisältäen ohjaajan materiaalin ja koulutuksessa käytettävät teipit.

Fyysisen harjoittelun perusteet ja menetelmät la 6. - su 7.11.2010 klo 9.00 - 17.00, Hyvinkään ammattioppilaitos

Koulutus antaa perustiedot liikuntafysiologiasta ja selvittää elimistön kuormittamisen vaikutuksia. Koulutus painottuu käytännön tekemiseen ja antaa malleja kestävyyden, voiman, nopeuden ja liikkuvuuden harjoittamiseen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat ohjaajat ja valmentajat, joilla on jo jonkin verran valmennuskokemusta. Koulutuksen hinta on 125 euroa sisältäen ohjaajan materiaalin.

Pidennetty lihashuolto la 11.12.2010 klo 10.00 - 15.00, Olympiastadion, Helsinki

Pidennetty lihashuolto -koulutus on sisällöltään pääsääntöisesti sama kuin tavallinen Lihashuolto-koulutus. Koulutuksessa tehdään enenmmän käytännön harjoituksia ja siellä on enemmän aikaa keskusteluun. Koulutuksen hinta on 60 euroa sisältäen ohjaajan materiaalin.

Lisätietoja koulutuksista saat http://www.eslu.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti