tiistai 24. marraskuuta 2009

Myyrbacka Specialin finaali ma.23.11

Kisa oli hyvä tasoltaan.Finaalin alku keilattiin 4 sarjaa eurooppalaittain ja heti alussa oli kipinää ilmassa.
Viiden parhaan keskiarvo oli reilusti päälle parin ja niukoilla eroilla löytyi 3 parasta jatkosarjaan, viimeiset sarjat ratkaisivat kokolailla finaalin sijoituksia.

Kolmen pelaajan 1 sarjan amerikkalaisittain pelatun Grande Finalen voitti lopulta Jyrän Matti Paasikoski  sarjallaan 247, hyvänä kakkosena Olli Hossi Tornadoksesta (197) ja kolmannen sijan vei nimiinsä Munsons BC:n Pasi Laito (188). Paasikoski pääsi viimeisenä finaaliin ja viimeisenä 1 sarjan loppuotteluun, mutta poistui hallista ensimmäisenä.

Paasikoski näytti heti alkuun pelitaitonsa ja jo sarjan kolmannessa ruudussa näytti muiden peli jo olevan ohi.
Hossi ja Laito taistelivat tasaväkisen sarjan kakkossijasta, eikä Pasin hyvä loppukiri ihan riittänyt Ollin kaatamiseen.

Pelaajat kiittelivät järjestävää seuraa hyvistä rataolosuhteista.