torstai 3. joulukuuta 2009

Pailokari Parlamenttiin

Jorma Pailokari valittiin Helsingin SeuraParlamenttiin. Valinta meni äänestykseen, kun ehdollepanotoimikunnan esitys ei saanut suurta kannatusta. Toimikunnan esityksessa Jormaa ei ollut eikä esitys muutoinkaan ollut tasapuolinen. Esim. perusteluissa mainittiin sukupuolten välinen tasa-arvo ja silti esitettiin 4 naista ja 1 miestä Parlamentissa jo olevien 4 naisen ja 2 miehen lisäksi.
Äänestyksessä Jorma sai paikalla olleilta 9 keilaseuralta (+ 1 dartsseura) täyden tuen ja 17 ääntä riittii neljänteen sijaan ja kahden vuoden "kakkuun". Lasse J. Eva sai 23 ääntä, Mervi Hukkanen 22, Matti Tarvainen 19, Jorma siis 17 ja Outi Havia 14. Havian kanssa samaan äänimäärään jäi Tinja Saarela, joka hävisi paikan äänestyksessä. Ehdolla oli 8 henkilöä ja paikalla 36 helsinkiläistä seuraa.
Kokouksessa oli esillä Helsingin avustuspolitiikka ja sen anti oli meille "mielenkiintoinen". Tammikuussa laaditaan toiminta-avustusta kaupungin suuntaan...
Kokouksen päätteeksi valittiin ehdollepanotoimikunta ensi vuoden valintoja varten. Jouko Mattila on yksi kolmesta valitusta. Neljäs valitaan em. viidestä Parlamentin jäsenestä seuraavassa istunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti