tiistai 16. helmikuuta 2010

Finaaleja

Seniorit 14.2. Fun B
Alkukilpailu meni tiukaksi kun kärkikolmikko pelasi parin pisteen sisään. Arvi Korhonen oli lopulta pisteellä parempi kuin Jouko Kuossari ja Markku Pennanen. Teemu Raatikaisella meni 2. ja 3. sarja hieman heikommin eikä kolmen viimeisen sarjan kiri aivan riittänyt pudotuspeleihin. Rauli Raita oli kisassa mukana kolmanteen sarjaan asti.
Pudotuspelissä Pennanen ja Kuossari pelasivat loppuun asti. Kuossarilla tuli sarjan puoliväliin pari huonoa ruutua eikä kaikkien muiden ruutujen kaadot riittäneet voittoon asti. Pennanen pelasi varmasti viimeisenkin ruudun ja vei voiton pisteellä 246-245. Finaalissa Korhonen ei saanut lopussa painetta Pennaselle ja näin alkukilpailun jälkeen ollut sija 7. vaihtui mestaruuteen. Korhoselle tuli lohdutukseksi tasoituskisan kultamitali.

Naisten kisassa oli heti alkusarjoista alkaen selvää että Hannele Uotila ja Leena Pulliainen ovat sijoilla 1. ja 2.. Järjestys alkoi muotoutua 4. sarjan jälkeen Hannelen pelattua finaalin parhaan sarjan 268. Kirsti Piipari oli kiinni kolmannessa pudotuspelipaikassa ennen kahta viimeistä sarjaa. Piipari pelasi ne huonosti ja Inkeri Määttä nousi kisaamaan mitaleista.
Pudotuspelissä Pulliainen oli tasaisen varma eikä jättänyt Määtälle ovea auki. 194-180 lopputuloksella finaaliin. Illan viimeisessä sarjassa Uotila ei ollut alkusarjojen kaltaisessa vedossa, mutta eipä Pulliainenkaan loistanut. Nihkeä loppuottelu päättyi Leenan voittoon 170-165.

tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti